Nights of Northern Lights – Cottages

NIGHTS OF NORTHERN LIGHTS OY:N MAJOITUSKOHTEIDEN VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

1. VARAUS JA MAKSU

Varauksen tekijän tulee olla varausta tehdessään täysi-ikäinen (18 vuotta täyttänyt).
Asiakkaan on varausta tehdessään ilmoitettava nimensä, saapumis- ja lähtöajankohta, puhelinnumero, kotiosoite sekä sähköpostiosoite. Varattaessa on ilmoitettava kaikkien majoittuvien henkilöiden määrä ja lemmikeistä sovitaan erikseen.
Varaus on sitova varaushetkestä alkaen, kun myyjä on vahvistanut varauksen. Asiakkaalle lähetetään lasku pian varauksen jälkeen sähköpostitse.
Lasku erääntyy 14 vrk:n päästä varauksen tekemisestä, mikäli varauksen alkamiseen on yli 1 kk aikaa. (yli 7 vrk:ta kestävät varaukset voi halutessaan maksaa kahdessa erässä ja viimeinen erä erääntyy 1 kk ennen varauksen alkua). Mikäli varauksen alkamiseen on alle 1 kk, erääntyy maksu 14 vrk:ta ennen varauksen alkua.
Mikäli varauksen alkamiseen on alle 14vrk, erääntyy lasku heti.
Verkkokaupassa koko maksu suoritetaan varausvaiheessa.
Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Lasku maksetaan SEPA-maksuna (IBAN-tilinumero ja pankin BIC-koodi) laskussa olevaa viitenumeroa käyttäen.
Tuotteiden ja palveluiden saatavuus ja kokonaishinta vahvistuvat tilauksen tekemisen yhteydessä. Tuotteita ja palveluita on myynnissä eri alustoilla (esim. Airbnb, Booking, Nettivuokraus ym.) ja näissä olevat hinnat saattavat poiketa toisistaan. Varaukseen sovelletaan aina sen palveluntarjoajan varaus- ja peruutusehtoja, minkä alustan kautta varaus on tehty.
Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.maksutapahtuman tietoja.
Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.
Lue lisää Visma Paysta.
Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.
MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.
Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.
Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta.
Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot
Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

2. SAAPUMINEN JA LÄHTÖAIKA

Saapumis- ja sisäänkirjautumisohjeet lähetetään viimeistään saapumista edeltävänä päivänä asiakkaalle. Asiakkaan odotetaan myös ilmoittavan tarkemmat tulo- ja lähtöaikansa majoittajalle ennen saapumista ja poistumista.

Varattu majoitustila on käytettävissä tulopäivänä viimeistään klo 17.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 11.00 mennessä. Poikkeavista ajoista voidaan sopia erikseen.

3. PERUUTUS JA SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN

Peruutuksesta on aina ilmoitettava Nights of Northern Lights Oy:lle kirjallisesti (mieluiten sähköpostilla osoitteeseen nights.northernlights@gmail.com).

Majoituskohteillamme on veloitukseton peruutusoikeus 1kk ennen saapumispäivää saakka (lukuunottamatta mahdollista toimistomaksua). Mikäli palautamme maksun, veloitamme palautuksesta 20 euron toimistomaksun / varaus.

Jos varauksen alkamiseen on 14vrk – 1kk aikaa, veloitetaan peruutuksesta 50% varauksen hinnasta.
Jos varauksen alkamiseen on alle 14vrk, veloitetaan peruutuksesta 100% varauksen arvosta.
Laskun maksamatta jättäminen ei ole riittävä toimenpide varauksen perumiselle.

4. VAHINKOJEN KORVAUS

Asiakas on vastuussa majoitustilan irtaimistosta vuokrausaikana.
Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot Nights of Northern Lights Oy:lle.
Kadonneesta avaimesta peritään lukon uudelleen vaihtamisesta /sarjoittamisesta aiheutuneet kustannukset.

5. HENKILÖMÄÄRÄ

Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö, kuin mille se on varattu.
Teltan tai asuntovaunujen/-autojen käyttö ilman Nights of Northern Lights Oy:n lupaa lomakohteen tontilla on kielletty.

6. VALITUKSET

Kaikki lomakohteen varaukseen ja kuntoon liittyvät valitukset tulee osoittaa välittömästi niiden ilmaannuttua Nights of Northern Lights Oy:lle. Nights of Northern Lights Oy:llä ei ole hyvitysvelvollisuutta, mikäli viasta ei ole ilmoitettu henkilökunnalle heti sen havaitsemisen jälkeen.

7. TUPAKOINTI JA LEMMIKIT

Tupakointi on kielletty lomakohteen sisätiloissa. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan 200 € tuuletusmaksu.
Lemmikin tuonnista lomakohteeseen on aina ilmoitettava etukäteen ja lemmikeistä peritään pääsääntöisesti erillinen lemmikkimaksu. Luvatta tuoduista lemmikeistä peritään jälkikäteen lisämaksu. Lemmikkien jätökset on kerättävä pois piha-alueilta.

8. LOPPUSIIVOUS

Lähtösiivous on mahdollista ostaa majoittajalta, mikäli et itse halua suorittaa sitä. Mikäli siivousta ei ole tilattu, Nights of Northern Lights Oy:llä on oikeus periä siivoamattomasta kohteesta erillinen siivousmaksu. Loppusiivouksenkin tilaamisen yhteydessä edellytämme kohteen olevan normaalin asumisen jäljiltä; tavarat ja huonekalut paikoillaan ja ehjänä. Mökin piha-alue ja terassi tulee olla myös siistit.

9. MYYJÄN OIKEUDET

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure) voi myyjä perua varauksen. Tällöin asiakas saa myyjälle maksamansa maksun kokonaisuudessaan takaisin.
Myyjällä on oikeus peruuttaa varaus, mikäli varaaja ei ole maksanut laskua eräpäivään mennessä.
Myyjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia verkkosivustoilta ilmenevään palvelu- ja tuotevalikoimaan sekä tuotteiden hinnanmuutoksiin.