Nights of Northern Lights – Cottages

Perille pääseminen

Kirkkoniemen lentoasema, Kirkenes lufthavn Norja 145 km
Vesisaaren lentoasema, Vadsø lufthavn Norja 86 km
Ivalon lentokenttä 218 km
Rovaniemen lentokenttä 492km
VR:n henkilö- ja autojunalla pääsee Rovaniemelle, Kolariin tai Kemijärvelle, josta loppumatka taittuu omalla autolla tai vuokratulla, linja-autolla tai taksilla.
Linja-autolla tai taksilla esimerkiksi Ivalosta ja Rovaniemeltä.

Lentoasemat

Kirkkoniemen lentoasema (Kirkenes lufthavn) sijaitsee Pohjois-Norjassa. Lentoasemalta on matkaa Nuorgamiin 145 kilometriä. Norjan sisäisillä lennoilla pääsee Kirkkoniemen lentoasemalle mm. Oslon kautta. Lisää tietoa Kirkkoniemen lentokentästä.
Vesisaaren lentoasema (Vadsø lufthavn) löytyy myös Pohjois-Norjasta. Lentoasemalta on matkaa Nuorgamiin noin 86 kilometriä. Norjan sisäisillä lennoilla pääsee asemalle mm. Tromssan kautta. Lisää tietoa Vesisaaren lentoasemasta.
Ivalosta löytyy lähin lentokenttä, jonne Finnair lentää Helsingistä suorana tai Kittilän kautta. Ivalosta on matkaa 218 kilometriä Nuorgamiin, joten loppumatka tulee taittaa joko vuokraamalla auto, linja-autolla tai taksilla.
Rovaniemen lentokenttä on Suomen kolmanneksi vilkkain kenttä, jonka kautta kulki 661 000 lentomatkustajaa vuonna 2019.
Lisää tietoa saapuvista ja lähtevistä lennoista Rovaniemeen ja Ivaloon löytyy Finavian -sivuilta.

Junalla

Junalla pääsee Rovaniemelle, Kemijärvelle ja Kolariin (myös autojunalla). Rovaniemeltä on Nuorgamiin matkaa noin 500 kilometriä (ajoaika noin 6 tuntia), Kemijärveltä on 466 kilometriä (ajoaika 5 h 45 minuuttia) ja Kolarista matkaa Nuorgamiin on 437 kilometriä (ajoaika 5 h 27 minuuttia). Lisää tietoa junien aikatauluista löydät VR:n sivuilta.
Loppumatkan voi taittaa omalla autolla, jos on tullut autojunalla, tai vuokraamalla auton, linja-autokyydillä tai taksilla.

Autonvuokraus

Auton vuokraus on kätevää ja helppoa, jos linja-autokyyti ei houkuta.

Linja-autolla tai taksilla

Ivalosta, Kemijärveltä ja Rovaniemeltä pääsee myös linja-autolla Nuorgamiin. Lisää tieto linja-autojen vuorosta löydät Matkahuollon sivuilta.